SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Ambassadors Football Camp in de zomer weer op Urk

Ook de komende zomer vindt er op Sportpark de Vormt weer een voetbalkamp van Ambassadors Football plaats. Dit zal zijn in de laatste week van de vakantie, van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 31 augustus. Net als in voorgaande jaren kunnen de kinderen (jongens en meisjes) van 7 t/m 12 jaar weer heerlijk voetballen onder leiding van internationale coaches. Ook zal er aandacht zijn voor karaktervorming op basis van bijbelse normen en waarden, door middel van bijbeltijd, sketches en gesprekken.

De kosten zijn 59,- euro p.p. en voor een 2e kind uit een gezin kost het 49,- p.p. Je kunt je aanmelden via de link www.ambassadorsaanmelden.nl of via de website nl.ambassadorsfootball.org. Ook dit jaar zijn Flynth en Brouwer Transport shirtsponsor van het kamp. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 150 kinderen met het kamp meedoen.

Ook worden er nog coaches gezocht, die kunnen zich melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.