SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Gezocht: Oud beeldmateriaal, verhalen en foto's

Sportvereniging Urk werd op 29 juli 1940 opgericht. Dat betekent dat over anderhalf jaar het 75 jarig bestaan er aan zit te komen. Dit lijkt nog ver weg, maar voor dat je het weet, staat het voor de deur. Het Algemeen Bestuur heeft daarom nu al een werkgroep ingesteld, die zich bezig gaat houden met de voorbereidingen op dit feestelijk gebeuren.

En daarbij kan een terugblik naar het verleden niet ontbreken. Deze werkgroep wil aan u een oproep doen om oude foto's, beeldmaterialen en verhalen te verzamelen en beschikbaar te stellen aan deze werkgroep. Met de grootste zorg zal dit door ervaren mensen (van het Urker Volksleven) in het Oude Raathuis worden gedupliceerd. U krijgt dus alle stukken weer retour.

Mochten er nog frisse ideeen of voorstellen bij u leven, die passen binnen de feestelijkheden van dit 75 jarig bestaan, de werkgroep houdt zich aanbevolen. Uw informatie kan worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..