SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Papierinzameling 2019

Sinds mei 2010 zamelt SV Urk papier in voor de clubkas. Met deze inzameling verdient de club extra geld om de nodige kosten voor de jeugd er van te betalen. SV Urk is vanaf 2019 ingedeeld in Inzamelgebied IV en ieder jaar wordt op toerbeurt een ander gebied toegewezen. Eens in de 4 weken wordt op vrijdagmorgen het papier ingezameld door vrijwilligers van onze club. Hiervoor kun je je aanmelden.  Help jij ook mee en maak je een keer een ochtendje vrij? Het inzamelschema is op de agenda van de website terug te vinden vooralsnog als volgt ingevuld:

Hoe werkt het?

Bij inzamelroute IV zijn twee vrijwilligers per inzamelronde nodig. De inzameling start ’s ochtends om 07.45 uur bij de hoek Rotholm-Het Rif. Zie onderaan dit artikel de bijlage voor een overzicht van het inzamelgebied. Voor de vrijwilligers duurt de inzameling ongeveer 4 a 5 uur. Rond half elf is er eventueel een koffiepauze. Inmiddels hebben enkele vrijwilligers zich beschikbaar gesteld om enkele dagen mee te lopen. Maar we kunnen er nog wel een aantal gebruiken.

De vrijwilligers moeten 18 jaar of ouder zijn en een goed humeur is altijd welkom, veiligheidshesjes en stevige (veiligheid)schoenen aandoen en zich overigens houden aan de veiligheidseisen en de instructies die door de chauffeur van het inzamelvoertuig worden gegeven.

Aanmelden?
Wil jij ook een keer een ochtendje lopen voor de club, mail dit dan door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Contactpersonen voor de club zijn Piet Tol (06-16164429) en Johan Lindeboom (06-13775580)

Meer in deze categorie: « Contributie Bestuur en Commissies »