SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Dayseaday toernooi

Het Dayseaday O9/O10/O11 toernooi

Zaterdag 27 Mei 2017 is de datum van ons pupillen toernooi.

Het is ons streven om rond de volgende Urker teams mooie poules te bouwen:

JO11-1 t/m JO11-6 + kampioen divisie.
JO9-1 t/m JO9-6 + kampioen divisie.
MO11-1

Voor het eerst hebben we ook een meisjespoule. Er kwamen veel vragen vanuit het meisjesvoetbal om deel te mogen nemen aan het toernooi. Het meisjesvoetbal is de laatste jaren booming binnen onze club. En het is dan ook logisch dat we ons toernooi op deze manier uitbreiden. Op dit moment is het qua organisatie niet haalbaar uit te breiden met deelname van oudere leeftijdscategorieën. Wij snappen dat ook de oudere spelers graag deel zouden nemen aan het toernooi. Maar we hebben nu al meer dan 100 vrijwilligers nodig voor het huidige toernooi. We zitten aan onze taks.

Eind september zijn de uitnodigingen alweer de deur uitgegaan. Er zijn uiteraard jaarlijks terugkerende deelnemers die de smaak van de Urker vis geproefd hebben.
Op dit moment loopt het uitstekend met de aanmeldingen. We verwachten voor het eind van 2016 vol te zitten.

We hebben nu al de volgende BVO deelnemers:

FC Groningen, Almere City, Brabant United (FC Den Bosch/Helmond Sport) en FC Emmen.

Ook aansprekende amateurteams als:

Spakenburg, ASV De Dijk, JOS Watergraafsmeer, Hercules Zaandam, AFC Quick 1890, Robur et Velocitas, LAC Frisia 1883, Deltasports, DOS Kampen, Go Ahead Kampen, WHC, Zeerobben, Blauw Wit’34, Flevoboys, VV Emmen,

Het doel van het toernooi is om onze sportvereniging positief op de kaart te zetten. We hebben enorm veel jeugdleden, een toernooi voor de jeugd is dan ook super. Wij zien in Dayseaday de perfecte sponsor om ons toernooi op de kaart te zetten. Zij stellen jaarlijks een mooi bedrag beschikbaar om de kosten te kunnen dekken. Maar ook onze plaatselijke winkeliers dragen jaarlijks hun steentje bij aan dit geweldige toernooi.

Met een groot aantal vrijwilligers beginnen we medio november/december met allerlei voorbereidingen voor het toernooi. Het toernooi wordt door een grote groep mensen gedragen die op dit moment ook al veel vrijwilligerswerk doen bij onze pupillen. Er komt heel wat bij kijken voordat een toernooi als dit georganiseerd is. Jaarlijks komen er meer dan 2000 mensen naar ons toernooi.

Tot zaterdag 27 Mei op de Vormt!

De toernooigroep

Afbeelding galerij

Meer in deze categorie: « SV Urk B1 tegenstanders