SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Club van 100

Doel van deze Club


De Club van Honderd is opgericht in 2015 met het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen en activiteiten, vooral ten behoeve van de jeugd. Activiteiten en materialen die voor de vereniging te kostbaar zijn, maakt de Club van 100 financieel haalbaar. Hiermee hopen we de jeugd(opleiding) van de club met de meeste jeugdleden van Noord Nederland verder te versterken! Naast het inzamelen van financiële middelen heeft deze Club ook een sociale functie. Het lidmaatschap van deze Club van Honderd zorgt voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub.

Waar wordt het geld van deze Club zoal aan besteed?


Voor de bijdrage van 100 euro wordt een zo goed mogelijke besteding gezocht. Als Club van Honderd denken we zelf na over nuttige doelen en er komen verzoeken vanuit de Jeugdcommissie en het Hoofdbestuur. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld.

Een greep uit de bestedingen waar we aan zitten te denken:

• Clinics voor de jeugd
• Trainerscursussen
• Oefenwedstrijden met BVO’s
• Ondersteuning (jeugd)toernooien
• Aankleding sportpark
• Opknappen kleedkamers
• Trainingsmateriaal

 

Waarom lid worden van de Club van Honderd?


De naam Club van Honderd doet misschien vermoeden dat het om een selecte club met een maxmum aantal leden gaat maar het tegendeel is waar. Hoe meer leden hoe meer we kunnen doen. De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het Hoofdbestuur en de Jeugdcommissie gemaakt. Een sterke jeugd betekent een sterke vereniging! We streven altijd naar een zorgvuldig en nuttig besteding van je bijdrage waarbij transparantie voorop staat. Elke euro wordt verantwoord.

Aanmelden bij de Club van Honderd
Voor aanmelding gelieve bijgaand formulier in te vullen.  (zie bijlage onder aan deze pagina)
Voor vragen, suggesties en opmerkingen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.