SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken
Aanmeldmoment nieuwe leden

Vanaf seizoen 2018/2019 is er een wijziging gekomen in de aanmeld procedure voor het lidmaatschap bij SV Urk. Van onze leden wordt nl. verwacht dat men behalve voetbal, ook een bijdrage levert aan het in stand houden van de club d.m.v. een aantal uurtjes vrijwilligerswerk per seizoen voor de club. Op deze manier zorgen we er dan samen voor dat er onder goede condities gevoetbald kan worden en dat de continuïteit van de club gewaarborgd is.

Behalve het aanmeldformulier dient u daarom voortaan ook het aanmeldformulier vrijwilligers werk in te leveren. Bij het aanmelden voor 18 jaar en jonger kan een (groot) ouder of verzorger deze taak op zich nemen en voor 18 jaar en ouder kan men dit zelf voor zijn/haar rekening nemen.

Aanmelden als lid gaat als volgt:

Je download dus 2 formulieren, het aanmeldingsformulier en het aanmeld formulier vrijwilligers. U vult beide formulieren in en deze kunnen 1 x per maand persoonlijk worden ingeleverd bij de jeugd commissie op maandag avond in de unit van deze commissie (naast de kantine). Hier zal dan een intake gesprek plaatsvinden waarin beide formulieren worden besproken. Pupillen en Junioren dienen samen met een ouder/verzorger te komen.

De inschrijfdata voor 2018 zijn op 27 augustus, 1 oktober, 5 november en 3 december, telkens op maandagavond om 19:00 uur.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Sportpark De Vormt (Unit Jeugdcommissie)