SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Column 'Topvoetballer van Weleer'

Misschien is het u al opgevallen dat de column 'Topvoetballer van Weleer' is verhuisd van het clubblad naar de website sv Urk en dat heeft een reden. Ten eerste omdat de inhoud van het clubblad aan een revisie toe is en de tweede reden is dat de verslagen van dit item te lang waren om maandelijks in het clubblad te plaatsen. 

 

 

Alhoewel de schrijver Jaap Nentjes van de column zich niet kan vinden in dit plan, heeft de Redactie Commissie Urk (RCU) toch gemeend om het op deze wijze aan het lezend publiek te presenteren. Alle verslagen tot dusver van Nentjes worden binnenkort opgenomen onder de categorie 'voetballer van weleer', zodat u als geinteresseerde met gemak ook de oude verslagen kan terughalen.

RCU is van mening dat de lezer hiermee gediend is. Bovendien zal de website een steeds grotere rol gaan spelen in de informatievoorzien binnen sv Urk. Mochten er bezwaren bestaan op deze manier van publiceren, dan vernemen wij uw gemotiveerde reactie graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..