SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing DOVO-Urk

Zaterdag staat voor Urk de laatste uitwedstrijd van de kompetitie op het programma tegen DOVO. De ploeg uit Veenendaal staat tweede op de ranglijst van de Hoofdklasse B, met vijf punten achterstand op koploper ACV.

Het elftal van trainer Gert Kruys verloor vorige week de absolute topper in de Hoofdklasse B van ACV met 1-0, waardoor de ploeg uit Assen zo goed als zeker is van het kampioenschap. ACV speelt de uitwedstrijd tegen Apeldoorn en is bij winst zeker van de titel. Bij ieder ander resultaat zijn de Assenaren afhankelijk van de uitslag van DOVO tegen Urk of het de titel kan gaan vieren. Voor de Veenendalers is het dus zaak om zelf in ieder geval de overwinning te pakken. Urk zal daar zeker niet aan mee willen werken, omdat de ploeg van trainer Lucas Hoekman nog één puntje nodig is om zich definitief veilig te spelen. Dateen goed resultaat behalen niet onmogelijk is bewees Urk in de thuiswedstrijd tegen DOVO, toen het met 2-0 wist te winnen.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter F.R.de Winter, die wordt geassisteerd door de heren Heuvelmans en Koornneef. De wedstrijd op sportpark Panhuis in Veenendaal begint om 14.30 uur.