SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Hier even een artikeltje van de materiaalbeheerders.

Het seizoen zit er al weer op. Nog enkele inhaalwedstrijden, wat toernooien en voor JO-19 is er na het kampioenschap ook nog de mogelijkheid op bekersucces. Voor ons als materiaalbeheerders komt er weer een drukke periode aan. Tijdens de winterstop hebben we een eerste inventarisatie gemaakt. Over het algemeen zag het er goed uit. Door de vrijwilligers zijn er heel veel ballen gevonden op en rond het sportpark. Er moeten toch diverse teams zijn die één of meerdere ballen missen. Waarom niet even informeren in The Box?

In voorbereiding van het nieuwe seizoen willen we graag een goed beeld krijgen van de staat van vooral de ballen, hesjes en pionnen. Een dringend verzoek aan alle teams om al het materiaal in de materiaalboxen te stoppen. Dit is van belang voor het bestellen van nieuwe materialen voor het volgende seizoen. Iedereen wil toch graag goed en voldoende materiaal hebben.

Dit jaar zijn we gestart met het vragen van een borg voor de sleutels van The Box. Deze sleutels willen we graag gaan innemen en de borg terugbetalen. Dit willen we graag in één week gaan organiseren en wel in de week van 5 tot en met 10 juni. We zullen dan dagelijks aanwezig zijn tussen 19.00 en 20.00 uur.

Wat wordt er van de trainers en leiders verwacht tot het eind van het seizoen.

  • Was alle hesjes voor het eind van het seizoen uit. We kunnen dan volgend seizoen weer schoon en fris beginnen.
  • Stop alle voetbalmaterialen (ballen, hesjes, pionnen ed.) in de materialenbox.
  • Lever de sleutels in bij de materiaalbeheerders in The Box.

Ook als je nog doortraint willen we graag even met je in contact komen zodat we afspraken kunnen maken. Stroom je door naar een ander team dan is het van belang dat je alles inlevert. Je krijgt dan van ons de sleutels van je nieuwe team uitgereikt (de borg kunnen we eventueel verrekenen). Ga niet onderling sleutels ruilen.

De materiaalbeheerders

Henk te Kempel

Arend Boxen

Agenda

vrijdag 23 feb 2018 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 24 feb 2018 - 14:30 uur
nsc Nijkerk - Urk 1
dinsdag 06 mrt 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
woensdag 07 mrt 2018 - 19:30 uur
Overleg Polderclubs op Urk
zaterdag 10 mrt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Berkum

Twitter

SV Urk TV

URK1- AJAX


Urk - SC Genemuiden

Urk - HSV Zuidvogels