SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Vrijdag 16 juni de Visco Cup: SV Urk 1 – Hobby Selectie

Goed nieuws voor de Urker voetbal liefhebber! Vrijdag 16 juni wordt een wedstrijd georganiseerd tussen het eerste elftal van SV Urk en een selectie van de beste spelers van Hobby voetbal. In 2 keer een half uur, zal beslist worden wie de felbegeerde Visco Cup gaat winnen. De Hobby selectie gaat zelfs in training, om zo sterk mogelijk aan de strijd met SV Urk 1 te verschijnen.

Jaren geleden werd jaarlijks deze wedstrijd georganiseerd, wat voor een grote stroom aan publiek zorgde. Na lange tijd is deze wedstrijd dus weer terug. Tijdens en na de wedstrijd zullen ook loten worden verkocht en gedraaid op het rad in de kantine. De opbrengst hiervan gaat naar FootballPlus, het project waar Urker Hein Hoekstra zich voor inzet.

De wedstrijd zal om 19:30 gespeeld worden, op het hoofdveld van Sportpark de Vormt. Entree kost 2 euro, wat ook bestemd is voor Stichting FootballPlus. Het evenement wordt medemogelijk gemaakt door hoofdsponsor Visco en subsponsoren Sea Fresh Retail, Seafood Connection en Profinis!
Voor vragen of verzoeken, de organisatie is in handen van Albert Ras, Jacob Nentjes, Jan van Slooten en Riekelt de Boer.

Selectie Hobby Voetbal:
Keepers: Kees Koffeman, Jacob Kramer
Verdediging: Kobus Bos, Auke Pasterkamp, Evert Pieter Mazereeuw, Kees Kramer, Wypke Kapitein, Albert Brouwer
Middenveld: Gerrit Visser, Marinus ten Napel, Jelle Wakker, Bartel Oost, Hessel Romkes, Peter Lens.
Aanval: Maarten Ras, Hendrik Romkes, Riekelt Snoek, Dennis Romkes en Alle ten Napel.

Football Plus
FootballPlus Indonesië is een stichting die voetbal gebruikt om mensen levens te veranderen. We kennen FootballPlus via Urker Hein Hoekstra, die zich daarvoor inzet. Sinds de oprichting van FootballPlus in 2008 hebben duizenden kinderen in het grootste moslim land ter wereld de liefde van God mogen ervaren door voetbal heen.

FootballPlus zet zich naast Football en Faith (geloof) ook in voor een betere Future (toekomst) van de kinderen. Momenteel kunnen 20 kansarme kinderen door middel van het studieprogramma, 'Champions', van FootballPlus door studeren en hun toekomst voor altijd veranderen. Met de opbrengst van deze klassieker kan FootballPlus 3-5 'Champions' kinderen en hun familie voor een heel jaar ondersteunen.

Agenda

dinsdag 11 dec 2018 - 19:30 uur
BCU wijnproeverij
donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


SV URK - WHC

URK - STAPHORST