SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing Urk-Hobbyvoetbal

De laatste keer dat beide ploegen tegen over elkaar stonden was op 23 augustus 1986. Bijna 31 jaar later wordt de oude traditie weer in ere hersteld, als vrijdag 16 juni 2017 de eerste selectie van Urk het opneemt tegen een selectie van de beste spelers van het Hobbyvoetbal. In het verleden altijd beladen wedstrijden waar de vonken van af spatten. Prachtige wedstrijden werden er uitgevochten op het oude "Wilhelmina Sportpark", voor vele honderden toeschouwers.

Vrijdagavond om 19.30 uur worden er weer vele toeschouwers verwacht, nu op sportpark "de Vormt". Natuurlijk om te kijken wie er met de Visco-Cup aan de haal gaat, maar ook om (veel) geld op te halen voor het project FootballPlus, waar Urker Hein Hoekstra zich al een aantal jaren voor inzet.

De wedstrijd staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter Harry van Beek uit Zeewolde, een leidsman die al meer dan veertig jaar actief is op de velden, en kan bogen op een jarenlange ervaring in het Betaald Voetbal en de top van het Amateurvoetbal.