SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Week van de Scheidsrechter 2017

In de week van 7 tot en met 15 oktober 2017 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet, en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Registratie Sportlink
Om ook de scheidsrechters van jouw vereniging in het zonnetje te zetten, hebben wij (actuele) contactgegevens van de scheidsrechters nodig. Op de valreep van de zomerstop, vragen wij jullie dan ook om alle verenigingsscheidsrechters (van de pupillenscheidsrechters van 12 jaar tot aan de seniorenscheidsrechters) te registreren in Sportlink (voor uitleg klik hier). Controleer gelijk ook even of de (juiste) gegevens van de scheidsrechterscoördinator zijn vermeld in Sportlink. Wij zorgen er vervolgens voor dat zij in oktober, tijdens de week van de scheidsrechter, een persoonlijk bericht ontvangen.

Waardering
Uiteraard roepen we ook de verenigingen op om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter verzorgd door het thuisspelende team, een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue? Gelukkig is er nog voldoende tijd om als vereniging na te denken hoe jullie invulling willen geven aan deze bijzondere week! Zo zorgen KNVB en verenigingen er samen voor dat scheidsrechters de waardering krijgen die ze verdienen.

Wil je een leuk idee delen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijzen
Tijdens de Week van de Scheidsrechter zijn er ook mooie prijzen te winnen. Zo kunnen scheidsrechters een trainingsstage met een betaald voetbal scheidsrechter winnen, of een clinic waarbij ze via een officiële headset één op één wordt gecoacht door een betaald voetbal scheidsrechter tijdens hun wedstrijd. Stuur dit bericht gerust alvast door naar de verenigingsscheidsrechters van jouw vereniging. Wil je alvast iemand nomineren voor een van deze prijzen? Stuur dan voor 11 augustus een mail met contactgegevens, voorkeursprijs, adres en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi C-pupillen (JO14-JO15)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 11:30 uur
Toernooi Kabouters (JO06-JO07)
dinsdag 25 dec 2018
Kerstdagen

SV Urk TV

URK1- AJAX


SV URK - WHC

URK - STAPHORST