SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nieuws vanuit de businessclub

 

Op het moment dat u dit leest zijn we nog minder dan twee weken verwijderd van de Sponsoravond in De Koningshof. In eerste instantie waren we wat voorzichtig geweest met onze inschatting door te mikken op 200 aanwezigen, maar toen de aanmeldingen begonnen binnen te stromen moesten we dit aantal snel naar boven bijstellen. Inmiddels staat de teller op ruim 250 en hebben we in overleg met De Koningshof de capaciteit verruimd naar 300. Maar dan zit het ook echt helemaal vol !  We lichten alvast een tipje van de sluier op wbt het programma :

'Master of Ceremony' deze avond is wederom Ronald Lamsma die inmiddels niet meer weg te denken is bij events van de BCU. We zullen deze avond de Urk 1 selectie voor het nieuwe seizoen voorstellen, en Peter van Campen van SV Urk TV zal korte interviews afnemen van de spelergroep, en ook van de nieuwe trainer Richard Karrenbelt die op vakantie is in Zuid-Europa, maar eigenlijk ook aanwezig is in De Koningshof.  Klinkt verwarrend allemaal, maar dit hebben we creatief opgelost :-).

Een groot aantal sponsors gaat deze avond zijn/haar sponsorcontract tekenen of verlengen. Het acquisitieteam heeft de afgelopen maanden enorm veel werk verzet en ervoor gezorgd dat ruim 35 (!) ondernemers deze avond een (nieuwe) handtekening zetten.

Zoals al eerder aangekondigd heeft de BCU besloten het huidige scorebord te vervangen door een groot LED scherm. Inmiddels is het scorebord verkocht aan een club uit het Noorden van het land en werkt de BCU toe naar een realisatie van het nieuwe scherm voordat het nieuwe seizoen start in September. Om dit project mogelijk te maken organiseren we een veiling onder leiding van veilingmeester Gilbert Bastiaansen, op Urk inmiddels ook meer dan een goede bekende. We hebben dit keer weer prachtige kavels zoals :

  • Een middag Skutsjesilen
  • Een groepsrondleiding bij KLM Cargo
  • Een tocht per sloep door Amsterdam incl catering
  • Een rondvlucht in een dubbeldekker
  • Een HR CV ketel
  • Een airco-unit voor thuis, incl plaatsing

Maar er is nog veel, en veel meer. We hopen dat we met de opbrengst het nieuwe LED scherm grotendeels of geheel kunnen financieren. Al die bedrijven die gezorgd hebben voor de kavels willen we enorm bedanken !

En last but not least, de catering is ook deze avond weer top-verzorgd. Er wordt een luxe BBQ verzorgd die wordt afgesloten met evenzo luxe dessert, en uiteraard zijn de dranken weer gratis. De culinaire brigade van De Koningshof heeft weer een fantastisch menu samengesteld dus dat wordt weer smullen !

Tijdens de vakantie-maanden zullen bij het hoofdveld de werkzaamheden worden uitgevoerd ter voorbereiding op de plaatsing van het LED scherm. Ten Napel Heiwerken zorgt voor de fundering, Jonkers Bouwmetaal maakt het stalen frame waarin het scherm zal worden gehangen, en SALED uit Spakenburg levert het LED scherm, dat in China wordt geproduceerd. Als alles volgens schema verloopt zal 22 augustus het scherm worden geplaatst.

Voor de bediening van het scherm (apparatuur en software) wordt een speciaal 'Media team' opgeleid bestaande uit 4 personen. We willen natuurlijk zuinig zijn op deze investering en daarom leiden we dit Media Team op. Alleen zij kunnen en mogen dit scherm bedienen.

Wij wensen iedereen een welverdiende vakantie toe ! 

Agenda

maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi C-pupillen (JO14-JO15)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 11:30 uur
Toernooi Kabouters (JO06-JO07)
dinsdag 25 dec 2018
Kerstdagen

SV Urk TV

URK1- AJAX


SV URK - WHC

URK - STAPHORST