SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Veilingactie ledscherm Sv Urk succesvol

De BCU-veiling van donderdag 13 juli 2017 heeft voor Sv Urk het voortreffelijke bedrag van 62.500 euro opgebracht. In de prachtige locatie De Koningshof werden alle gasten ontvangen en binnen ‘no-time’ gingen de kavels van de hand. Rond rond de klok van 23:30 uur kon dit mooie bedrag op het scorebord worden getoond. Het bestuur van Sv Urk spreekt haar dank uit aan de organisatie BCU en Rein Brands, maar zeker ook aan alle sponsoren en bieders, die dit mogelijk hebben gemaakt

Een speciaal welkom was er deze avond voor Jan Bangma en de zijnen, de hoofdsponsor van Bangma Verpakkingen uit Dronten. Zij werden na een rondvlucht met een helikopter over Urk afgezet op het park bij De Koningshof op Urk. Dit vanwege de opening van hun nieuw megagrote bedrijf en vanwege het feit dat Bangma Verpakkingen al meer dan tien jaar hoofdsponsor is van onze club, een proficiat waard.

Pakweg driehonderd gasten en genodigden konden genieten van een gezellige sfeer en heerlijke openlucht barbecue die gaandeweg overliep naar het officiële gedeelte, namelijk de presentatie van de selectie voor komend seizoen met beeld en geluid en licht van Alpha Producties. Helaas kon onze nieuwe trainer Richard Karrenbelt hier terecht niet bij aanwezig zijn vanwege zijn welverdiende vakantie. Het zou een mooie intro zijn geweest bij zijn nieuwe club.

En aansluitend werd de veiling in een moordend tempo gepresenteerd door deinmiddels bekende veilingmeester Gilbert Bastiaansen uit Espel  En zoals gezegd, binnen no-time gingen de kavels van de hand en kon rond de klok van 23:30 uur dit mooie bedrag op het scorebord worden getoond.

Nogmaals, namens het Algemeen Bestuur van Sv Urk worden alle deelnemers en organisatie bedankt, met de wetenschap dat de opbrengst is bedoeld waar de actie voor is opgezet, een digitaal ledscherm met een goed geluidsvoorziening op de tribune en wat er nog aan de strijkstok blijft hangen      ja dat zal misschien naar het projectplan  “Nieuw(ver)bouw kantine” gaan.

Agenda

vrijdag 21 sept 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
vrijdag 21 sept 2018 - 19:00 uur
Ambassadors Football wedstrijd
zaterdag 22 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Buitenpost
maandag 24 sept 2018 - 18:30 uur
Demo avond KNVB over "Rinus oefenstof"
maandag 24 sept 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


URK- AZSV

Urk - Eemdijk