SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


BCU kijkt terug op succesvolle sponsoravond

Wat een avond, en wat een waanzinnig resultaat !

Toen de stofwolken na de veiling waren opgetrokken stond er op het scherm een eindresultaat van 62.500 Euro, een bedrag wat in de verste verte nooit was verwacht, maar dankzij een fantastische zaal met aanwezigen, onder leiding van een briljante veilingmeester Gilbert Bastiaansen werd gerealiseerd.

De omstandigheden waren eigenlijk al perfect. Een lekkere 20 graden met een zonnetje, waardoor het terras van event-locatie De Koningshof bij de BBQ betrokken kon worden, en waardoor de gasten ook getuige konden zijn van de spectaculaire aankomst van hoofdsponsor Bangma Verpakking (Jan en Jort Bangma). Zij waren vooraf naar een lokatie in Dronten ' gelokt' waar een helikopter voor ze klaar stond om ze naar Urk te brengen, maar niet voordat vader en zoon Bangma hun nieuwbouwlocatie bij Dronten vanuit de lucht konden bekijken, en een paar rondjes over Urk hadden gevlogen. Bij de hoofdingang van De Koningshof stond de selectie in een erehaag klaar om hun waardering uit te spreken over deze bijzondere hoofdsponsor, die al ruim 11 seizoen verbonden is aan SV Urk.


Het bleek de opmaat voor een prachtige avond. Maar liefst 30 bedrijven tekenden een sponsorcontract, en daarna konden de ruim 280 gasten genieten van een heerlijke BBQ. Rense Bakker droeg bij aan de sfeer met live-muziek.

Na een korte pauze verplaatste het gezelschap zich naar de Maxima-Zaal voor de teampresentatie en de veiling. De teampresentatie werd er eentje zoals nog nooit eerder vertoond; een samenspel van perfectie presentatie (Ronald Lamsma en Peter van Campen) ondersteund door audio, video, en lichtshow. Dit zorgde meteen al voor een heerlijke sfeer in de volle zaal. Hoofdtrainer Richard Karrebelt was op vakantie maar was een week eerder al geïnterviewd door Peter en dit interview werd getoond op het scherm.

De apotheose was de veiling waarvoor het doel was het nieuwe LED scherm wat de businessclub gaat aanschaffen. De eind-opbrengst van 62.500 euro overtrof ieders verwachtingen en mag voor een groot gedeelte worden toegeschreven aan Gilbert Bastiaansen. De sfeer in de zaal was 'electrifying' en kavels verwisselden voor waanzinnige bedragen van eigenaar. Zo kocht een Urker bakkerij een slagroomtaart van een collega bakker voor 700 Euro...

De BCU werd tijdens en na het event overladen met complimenten over de organisatie, het fantastische eten, en de perfecte sfeer. Die 62.500 was natuurlijk al waanzinnig maar de gekweekte positieve goodwill is niet in geld uit te drukken.

Businessclub SV Urk dankt de directie en personeel van De Koningshof. Inmiddels is de relatie zo goed dat er een perfect samenspel is ontstaan en daardoor de kwaliteit van de sponsoravond nog steeds beter wordt. ('BVO kwaliteit riep er gisteren iemand), Ronald Lamsma voor de uitstekende presentatie zoals alleen hij dat kan, Peter van Campen voor de interviews, en Gilbert Bastiaansen voor zijn onnavolgbare manier van veilen, de selectie van Urk 1 voor hun geweldige medewerking en presentatie, Rick en Jouke van Alpha Producties voor het programmeren en realiseren van de licht- en geluidshow, en last but not least de gasten/sponsors voor hun aanwezigheid, gezelligheid, en het mogelijk maken van deze prachtige avond met zo'n fantastisch financieel eindresultaat.

Speciale vermelding nog voor de Urker bedrijven die voor deze avond het vlees, vis, en dranken hebben beschikbaar gesteld.

Volgend jaar weer spektakel : Noblesse Oblige !

 

Agenda

donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


SV URK - WHC

URK - STAPHORST