SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Werkzaamheden rond hoofdveld

Alhoewel het voetbalseizoen stil ligt en de meeste voetballers genieten van hun vakantie, gaan de activiteiten op Sportpark De Vormt onverminderd door. Vanuit de BCU zijn diverse projecten gestart en die moeten allemaal zijn afgerond voor het eerste competitie-weekend op 2 september a.s. Dat betekent dat als de trainingen en oefen-campagnes beginnen er rond het hoofdveld wordt doorgewerkt. Waar moet er allemaal gebeuren ?

1. Plaatsing LED scherm

De BCU heeft onlangs een LED scherm besteld die in de tweede helft van augustus geplaatst gaat worden op de plek waar eerst het scorebord stond. Inmiddels is dit scorebord verwijderd en verkocht aan een andere verenging, en eerder deze week is de fundering verwijderd. Vooruitlopend op plaatsing van het LED scherm zal eerst een nieuwe fundering worden gegraven door Ten Napel Heiwerken. Jonkers Bouwmetaal zal vervolgens een stalen frame plaatsen en tenslotte zal door de firma SALED uit Bunschoten het LED scherm worden geplaatst. Vooralsnog staat de oplevering gepland voor maandag 29 augustus.

In de tussentijd wordt onder regie van Alpha Producties gewerkt aan het opleiden van een team die straks het LED scherm gaat bedienen, en is ook al begonnen met het samenstellen van de reclame die op het nieuwe scherm gaat komen.

2. Verbouwen controle-ruimte

Het hok bovenaan de tribune van waaruit de speaker het wedstrijdcommentaar geeft, wordt vrijwel geheel vernieuwd. Het krijgt een nieuw interieur en wordt tevens voorzien van veiligheidsglas en ventilatie-roosters. Vanuit deze ruimte zal ook het LED scherm bediend gaan worden.

3. Nieuw geluid-systeem tribune

Dit wordt momenteel aangelegd door Alpha Producties en wordt op korte termijn opgeleverd

4. Tribune

Mogelijk zullen er aan de hoofdtribune ook nog aanpassingen worden gedaan, echter dat is op dit moment nog niet zeker.

We zullen in ieder geval de overlast tot een minimum proberen te beperken, en zullen iedereen via deze website op de hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden

 

 

 

 

Agenda

maandag 18 dec 2017 - 19:30 uur
AB Vergadering
zaterdag 23 dec 2017
Kerstvakantie
zondag 24 dec 2017
Kerstvakantie
maandag 25 dec 2017
Kerstvakantie
dinsdag 26 dec 2017
Kerstvakantie

Twitter

SV Urk TV


Urk - AZSV

Sv Urk - HZVV