SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Oefennederlaag voor Urk

De eerste oefenwedstrijd op eigen veld, is door Urk met 0-3 verloren. Tegenstander Jong Almere City FC, uitkomend in de Derde Divisie, was een maatje te groot voor het elftal van trainer Richard Karrenbelt. Een aantal spelers van Urk was nog niet aanwezig vanwege vakantie, waardoor Rink de Jong zijn debuut mocht maken in het eerste elftal.

De beginfase was weinig spraakmakend van beide ploegen. Pas na een kleine twintig minuten gebeurde er daadwerkelijk iets voor beide doelen. Hessel Snoek was kansijk in een goed uitgevoerde counter, maar de rechterspits had iets te veel tijd nodig om doeltreffend te zijn. Niet veel later lag de bal wel achter doelman Cornelis Koffeman. Het was James Efmorfidis die de bal van dichtbij wist binnen te schieten. De beloften uit Almere kwamen steeds beter in hun spel, maar vergaten de score verder uit te bouwen. Dat kwam ze bijna duur te staan, toen Jan van Slooten vlak voor rust zijn schot op de lat zag uiteenspatten.

Binnen tien minuten na rust was de wedstrijd definitief beslist. Eerst was het Jelle Goselink die wist te scoren, en amper twee minuten later was het opnieuw James Efmorfidis die voor de Almeerders het net wist te vinden. Urk wist hier weinig tegenover te zetten. Alleen Jelle de Boer kreeg een goede mogelijkheid, maar hij vond doelman Roy Pistoor op zijn weg.

Woensdagavond speelt Urk in Harderwijk tegen de amateurs van Ajax. Aanvang van de wedstrijd, die gespeeld wordt op het veld van VVOG, is 19.30 uur.

Agenda

vrijdag 21 sept 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
vrijdag 21 sept 2018 - 19:00 uur
Ambassadors Football wedstrijd
zaterdag 22 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Buitenpost
maandag 24 sept 2018 - 18:30 uur
Demo avond KNVB over "Rinus oefenstof"
maandag 24 sept 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


URK- AZSV

Urk - Eemdijk