SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk wint met 2-0 van Huizen

Urk heeft de wedstrijd om de 3e-4e plaats van het toernooi om de Zuiderzeecup in Harderwijk, met 2-0 gewonnen van Huizen. Beide Urker doelpunten kwamen op naam van Hessel Snoek.

Urk liet tijdens de troostfinale zien dat het langzaam maar zeker in de juiste vorm begint te raken. De ploeg van trainer Richard Karrenbelt had de hele wedstrijd een optisch veldoverwicht, maar veel kansen leverde dat niet op. Na twintig minuten spelen was een schot van Hessel Snoek het eerste gevaarlijke wapenfeit van Urk. Huizen liet pas vlak voor rust wat van zich horen, maar de vrije trap van Quincy van Waveren werd in twee instanties gered door de Urker verdediging, die deze middag Dick Hakvoort aan het hoofd had staan. De ploeg van trainer Erik Assink liet zich in de eerste helft vooral zien door het maken van een aantal bikkelharde overtredingen op Riekelt Nentjes en Jan van Slooten. Scheidsrechter van Bronsvoort liet het bij een mondelinge vermaning.

De tweede helft was copie van het eerste bedrijf, met dat verschil, dat Urk nu wel wist te scoren. Na ruim een kwartier was het Lucas Schraal die Hessel Snoek de diepte in stuurde. De snelle aanvaller schoot van een meter of vijftien de bal snoeihard achter de doelman van Huizen schoot. Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Hessel Snoek de bal uit een corner van Huizen op de eigen helft aangespeeld. Er volgde een lange oversteek naar het Huizer doel, die doeltreffend werd afgerond. Er werd daarna niet meer afgetrapt.

Agenda

vrijdag 21 sept 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
vrijdag 21 sept 2018 - 19:00 uur
Ambassadors Football wedstrijd
zaterdag 22 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Buitenpost
maandag 24 sept 2018 - 18:30 uur
Demo avond KNVB over "Rinus oefenstof"
maandag 24 sept 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


URK- AZSV

Urk - Eemdijk