SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk wint met 2-0 van Huizen

Urk heeft de wedstrijd om de 3e-4e plaats van het toernooi om de Zuiderzeecup in Harderwijk, met 2-0 gewonnen van Huizen. Beide Urker doelpunten kwamen op naam van Hessel Snoek.

Urk liet tijdens de troostfinale zien dat het langzaam maar zeker in de juiste vorm begint te raken. De ploeg van trainer Richard Karrenbelt had de hele wedstrijd een optisch veldoverwicht, maar veel kansen leverde dat niet op. Na twintig minuten spelen was een schot van Hessel Snoek het eerste gevaarlijke wapenfeit van Urk. Huizen liet pas vlak voor rust wat van zich horen, maar de vrije trap van Quincy van Waveren werd in twee instanties gered door de Urker verdediging, die deze middag Dick Hakvoort aan het hoofd had staan. De ploeg van trainer Erik Assink liet zich in de eerste helft vooral zien door het maken van een aantal bikkelharde overtredingen op Riekelt Nentjes en Jan van Slooten. Scheidsrechter van Bronsvoort liet het bij een mondelinge vermaning.

De tweede helft was copie van het eerste bedrijf, met dat verschil, dat Urk nu wel wist te scoren. Na ruim een kwartier was het Lucas Schraal die Hessel Snoek de diepte in stuurde. De snelle aanvaller schoot van een meter of vijftien de bal snoeihard achter de doelman van Huizen schoot. Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Hessel Snoek de bal uit een corner van Huizen op de eigen helft aangespeeld. Er volgde een lange oversteek naar het Huizer doel, die doeltreffend werd afgerond. Er werd daarna niet meer afgetrapt.

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV

URK1- AJAX


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK