SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Gezocht nieuwe beheerders voor The Box

Het nieuwe seizoen gaat van start.

Na vele weken van voorbereiding, bestellen en klaarmaken van materialenpakketten is The Box klaar voor het nieuwe seizoen. De sleutels van de materiaalboxen kunnen weer opgehaald worden op de vaste avonden. Dinsdag- en donderdagavond tussen 19 en 20 uur zijn de materiaalbeheerders aanwezig. Tegen betaling van 20 euro borg krijgt ieder team een sleutels set.

Nieuw beheerders gezocht.

Wij hebben vele jaren met veel plezier het materialenbeheer in The box gedaan. De laatste jaren ging het ons echter steeds meer tegen staan dat we achter de sleutels aan moesten jagen. Wij hebben aan de accommodatie commissie meegedeeld dat wij dit seizoen het materialenbeheer nog zullen opstarten voor het nieuwe seizoen, maar dat we daarna stoppen met het beheer.

Met ingang van 1 september zijn wij dus op zoek naar minimaal twee nieuwe beheerders voor The Box. Door de weeks is belasting minimaal. Je moet op twee avonden een uurtje beschikbaar zijn in The Box voor wat onderhoud en materialenbeheer. Aan het begin van het seizoen en aan het eind van het seizoen heb je het druk met de inname van het materiaal en sleutels, inventarisatie voor nieuwe materialen, administratie, klaarmaken van de materiaalboxen en sleutel uitgifte.

Heb je interesse, neem dan contact op met de materiaalbeheerders of de accommodatie commissie (zie website).

Wij wensen jullie een fijn voetbalseizoen en tot ziens op ons mooie sportpark De Vormt.

De materiaalbeheerders tot 1 september.

Henk te Kempel en Arend Boxen

Agenda

woensdag 17 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg AB / BCU
donderdag 18 jan 2018 - 19:30 uur
Sportverkiezingen Urk
zaterdag 20 jan 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - csv Apeldoorn
dinsdag 23 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg COH
zaterdag 27 jan 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1

Twitter

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


Urk - AZSV

Sv Urk - HZVV