SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Gezocht nieuwe beheerders voor The Box

Het nieuwe seizoen gaat van start.

Na vele weken van voorbereiding, bestellen en klaarmaken van materialenpakketten is The Box klaar voor het nieuwe seizoen. De sleutels van de materiaalboxen kunnen weer opgehaald worden op de vaste avonden. Dinsdag- en donderdagavond tussen 19 en 20 uur zijn de materiaalbeheerders aanwezig. Tegen betaling van 20 euro borg krijgt ieder team een sleutels set.

Nieuw beheerders gezocht.

Wij hebben vele jaren met veel plezier het materialenbeheer in The box gedaan. De laatste jaren ging het ons echter steeds meer tegen staan dat we achter de sleutels aan moesten jagen. Wij hebben aan de accommodatie commissie meegedeeld dat wij dit seizoen het materialenbeheer nog zullen opstarten voor het nieuwe seizoen, maar dat we daarna stoppen met het beheer.

Met ingang van 1 september zijn wij dus op zoek naar minimaal twee nieuwe beheerders voor The Box. Door de weeks is belasting minimaal. Je moet op twee avonden een uurtje beschikbaar zijn in The Box voor wat onderhoud en materialenbeheer. Aan het begin van het seizoen en aan het eind van het seizoen heb je het druk met de inname van het materiaal en sleutels, inventarisatie voor nieuwe materialen, administratie, klaarmaken van de materiaalboxen en sleutel uitgifte.

Heb je interesse, neem dan contact op met de materiaalbeheerders of de accommodatie commissie (zie website).

Wij wensen jullie een fijn voetbalseizoen en tot ziens op ons mooie sportpark De Vormt.

De materiaalbeheerders tot 1 september.

Henk te Kempel en Arend Boxen

Agenda

zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
zaterdag 09 dec 2017 - 14:30 uur
Huizen - Urk 1

Twitter

SV Urk TV

URK1- AJAX


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK