SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Eerste beelden op het nieuwe LED scorebord

Dinsdagavond 29 augustus 2017 rond 7 uur zijn de eerste beelden vertoont op het splinternieuwe led scorebord. Het interactieve scherm met een afmeting van maar liefst 5 x 3 meter biedt ons legio aan mogelijkheden voor het nieuwe seizoen. Tijdens de eerste competitiewedstrijd op 2 september zal het scorebord direct in gebruik worden genomen.

Op initiatief van Sv Urk heeft de Business Club Urk dit jaar het traject in gang gezet om het sportpark een betere uitstraling te geven. Daartoe werd eerder deze zomer al de complete zittribune voorzien van 600 nieuwe stoeltjes en een nieuw geluidssysteem. Vlak voor aanvang van het seizoen 2017-2018 is nu ook het hypermoderne led scorebord geplaatst.

Haarscherpe beelden

Het imposante led scorebord heeft een afmeting van 5 bij 3 meter en een zeer hoge P10 resolutie. Dankzij de onderlinge pixelafstand van slechts 10 mm vertoont het scherm haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand. Het scorebord is hierdoor overal rondom het hoofdveld uitstekend zichtbaar en leesbaar.

Vele mogelijkheden

Het nieuwe led scherm biedt de club legio aan mogelijkheden. Op het scherm kunnen onder andere opstellingen, doelpunten, kaarten en wissels op een interactieve manier worden getoond. Daarnaast biedt het scorebord ook een mooi advertentieplatform. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd kunnen sponsoren van SV Urk hun advertenties of zelfs complete promotievideo’s vertonen aan het publiek. Dankzij deze grote advertentiemogelijkheden zal de investering dan ook bijzonder snel terugverdiend zijn.

Eerste thuiswedstrijd
De installatie van het scorebord is eind augustus voltooid door een team van vrijwilligers in samenwerking met leverancier Saled. Op zaterdag 2 september bij de seizoensouverture tegen NSC Nijkerk zal het scorebord direct in gebruik genomen worden.

Agenda

maandag 19 feb 2018 - 19:30 20:30 uur
Jeugdcommissie vergadering
dinsdag 20 feb 2018 - 19:30 uur
vv Groningen - Urk 1 (Beker)
vrijdag 23 feb 2018 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 24 feb 2018 - 14:30 uur
nsc Nijkerk - Urk 1
dinsdag 06 mrt 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


Urk - SC Genemuiden

Urk - HSV Zuidvogels