SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Albert Pieter & Rein genoten volop

Afgelopen zaterdag 2 september 2017 speeelde Urk 1 haar eerste thuiswedstrijd tegen NSC Nijkerk. In een andere setting welliswaar met scorebord en nieuwe kuipstoeltjes op de tribune. Die andere setting gold ook voor de pupillen van de week, want ditmaal  waren de enstig zieke Albert-Pieter (11jr) en Rien (9jr) de Vries aan de beurt. Albert-Pieter is geboren met de ziekte van Alpers en levert een zware strijd die hij helaas gaat verliezen. Voetbal heeft hij dit jaar moeten opgeven en ondanks zijn ziekte toonde hij in het veld altijd flink wat wilskracht achterin. Hij gaf nooit op maar werd heel gauw moe door deze ziekte, maar toch zag je dat hij genoot van het spel. 

Deze twee broertjes zijn al verdedigers sinds ze door vader Henk en moeder Louisa op het kabouter voetbal zijn opgegeven. Rien heeft zijn waarde achterin bewezen als kampioen en is sterk aan de bal. Albert-Pieter heeft de voorkeur voor Feyenoord, Rien Ajax maar beiden zijn voor Barcelona en Messi is de beste speler. Bij Urk 1 vinden ze Bennie Dunnink de meest waardevolle speler en beide waren ze het roerend eens dat Urk 1 start met een 3-0 overwinning op NSC Nijkerk.

Het intervieuw van vorige week was bedoeld voor het clubblad, dus zaterdag togen de beide broers met hun ouders niets vermoedend naar het sportpark, waar hun deze enorme verrassing stond te wachten. Een kijkje in de kleedkamer bij de voorbespreking, een praatje met de trainers en spelers en dan ook  nog de aftrap verrichten. Tenslotte op de foto met een presentje van het bestuur, het werd een dag om nooit weer te vergeten. Albert Pieter en Rein hebben volop genoten van deze geslaagde dag, en dat was toch ook de opzet. 

Agenda

vrijdag 19 okt 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 20 okt 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1
maandag 22 okt 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 27 okt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Flevo Boys
maandag 29 okt 2018 - 19:30 uur
PR&M Overleg

SV Urk TV


SV URK - BERKUM 13-10-2018

SVU - Deto