SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk JO8-1 .......79 Goals!

In de voorbereiding op de competitie speelde Urk JO8-1 twee bekerwedstrijden in de dubbele cijfers 19-1 en 17-0 en een oefenwedstrijd tegen eigen divisie 7-3 winst. Dus gingen we zaterdag met volle moed richting Heereveen, waar Heerenveens boys Jo8-2 op de agenda stond.

Hopend een beetje tegenstand voor de jongens. Niets was minder waar na 10 min stond het al 12-0. Randy ergerde zich ondertussen aan de trainer van de tegenstanders, wist nergens wat van. Zelf maar de bal op de middenstip neer leggen, knipogend naar de tegenstand. Zag ondertussen dat Maarten zijn veter los zat, we hadden net weer gescoord. Eeeh stand ondertussen 23-0 ? kom even Maarten zal snel je veter strikken, boem 24-0. Was maar goed dat de jongens de score bij hielden, wij waren de tel al kwijt eindstand 36-0.

Na de wedstrijd kleedkamers in, voor het eerst douchen na een wedstrijd. Daar staan ze op hun onderbroek Seth, Maarten, Hein, Reyaden, Jayden, Gerian, Jan, Jan Willem en Marcus. Wie gaat er als eerst, 9 toppers.