SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Meer spelplezier op het veld: "Een verantwoordelijkheid voor iedereen!"

Het voetbalseizoen is inmiddels in volle gang en de eerste drukke voetbalweekenden zijn weer achter de rug. Ook dit seizoen trekt de KNVB weer het land in voor de KNVB Assist Kennisavonden waarbij we verenigingen met elkaar in contact brengen, en kennis en informatie met elkaar uitwisselen. Het thema van dit jaar is: Meer spelplezier op het veld: “Een verantwoordelijkheid voor iedereen!”

Tijdens de KNVB Assist Kennisavonden van dit najaar staat het creëren van een plezierige en veilige sportomgeving voor pupillen centraal. Want niet alleen het spelen van een wedstrijd heeft invloed op het spelplezier en de ontwikkeling van een speler. Ook de bijdrage van iedereen langs het veld speelt hierin een belangrijke rol. We gaan hier verder op in en geven je handvatten om een veilige omgeving te creëren binnen jouw vereniging. Voor Sv Urk valt deze avond op 6 november 2017 in Dronten.

DE KENNISSESSIES
Tijdens de kennisavonden staan er twee kennissessies op het programma, waar we ingaan op het belang van een veilige omgeving voor pupillen en hoe je daar als vereniging concreet een bijdrage aan kunt leveren. Eén sessie richt zich op de rol van kaderleden (trainer/coaches) en één op de rol van ouders binnen de vereniging.

DEELNEMERS
Er is voor meerdere personen van de vereniging ruimte tijdens de avonden. Gezien de verschillende doelgroepen waar de sessies zich op richten, raden we je aan om met meerdere personen van de vereniging naar de kennisavond te komen zodat beide sessies gevolgd kunnen worden.

HET PROGRAMMA
18:30 - 19:00 Inloop
19:00 - 19:20 Opening
19:30 - 22:00
Kennissessie 1: Trainers en coaches: Steun en toeverlaat voor pupillen
• Bestuurslid voetbalzaken
• Hoofd jeugdopleiding / technisch jeugdcoördinator

Kennissessie 2: Ouders: Pupillen én verenigingen kunnen niet zonder
• Voorzitter / lid jeugdcommissie
• Organisatorisch coördinator

Agenda

zaterdag 24 aug 2019
Urk 3 - Tien Dorpentoernooi
zaterdag 24 aug 2019 - 14:30 uur
Urk 1 - Go Ahead Kampen (Oefen)
maandag 26 aug 2019 - 18:00 18:45 uur
Intake nieuwe leden
maandag 26 aug 2019 - 18:45 uur
JCU Foto
maandag 26 aug 2019 - 19:00 uur
Bestuur Foto

SV Urk TV

SVU - Deto


URK - CSV APELDOORN

URK - SPARTA NIJKERK