SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


"Een mierenhoop met kinderen"

Ineens beginnen ze in koor te zingen: “vijf, vier, drie, twee, een”. De zoemer gaat, de wedstrijd is afgelopen en de volgende spelers verdringen elkaar alweer op het veld. Kris kras lopen ze door elkaar, overal kom je ze tegen, op het veld, naast het veld, in de gang en in de kantine, getooid in de zo herkenbare SVU-kledij. Het levert prachtige momenten op.

Vandaag is het Kersttoernooi geweld bij Sv Urk losgebarsten. In de Vlechttuinen spelen meer dan honderd F-pupillen en in de Schelp ruim vijftig meiden in een oudere leeftijdscategorie hun wedstrijden, morgen en vrijdag zijn de D- en E-pupillen aan de beurt.

En allemaal op weg naar een kampioenschap. Want daar gaat het uiteindelijk om, plezier, saamhorigheid, groepsbinding, clubbelangen, conditie, het zijn belangrijke factoren, maar voor de spelers is maar een doel dat telt en dat is winnen en kampioen worden met je team. De bal moet rollen zonder al te veel strakke regels. De scheidsrechter beslist en de kinderen accepteren. En daarom is het zo prachtig dat zoveel ouders en vrijwilligers zich beschikbaar stellen voor deze toernooien aan het eind van het jaar 2017. Namens Sv Urk hartelijk dank hiervoor.

Agenda

woensdag 17 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg AB / BCU
donderdag 18 jan 2018 - 19:30 uur
Sportverkiezingen Urk
zaterdag 20 jan 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - csv Apeldoorn
dinsdag 23 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg COH
zaterdag 27 jan 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1

Twitter

SV Urk TV


Urk - AZSV

Sv Urk - HZVV