SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nieuws van het bestuur (2)

Persbericht Sv Urk
Donderdag 28 december 2017 - Het Algemeen Bestuur van Sportvereniging Urk maakt bekend dat twee geschikte kandidaten zich voor een bestuurlijke vacature beschikbaar hebben gesteld.

Ten eerste heeft D. C. Hellinga de bereidheid uitgesproken om het voorzitterschap van onze vereniging op zich te willen nemen. Dick is zeer betrokken met de Urker samenleving en heeft een band met de jongeren. Als voetballiefhebber en vaste supporter bij Urk 1 kan hij verbindingen brengen, die passen bij de clubcultuur en zal Sv Urk naar buiten toe zeker op een positieve wijze vertegenwoordigen.

Ten tweede heeft T. Wemmers zich beschikbaar gesteld voor de portefeuille Financiën. Een hele belangrijke schakel in het geheel binnen Sv Urk, zeker met de zwaarwegende plannen van het Masterplan (nieuwe kantine) in verschiet. Theo was financial controller en vervult momenteel de functie van managing director bij Valspar en is daarnaast penningmeester van vereniging van verffabrikanten. Uit de gevoerde gesprekken is gebleken dat Theo dus een goede opvolger van Fred Hoekstra is om het financiële gedeelte van de club samen met Willem Hendrik Schraal een goed vervolg te geven.

Na meerdere gesprekken onderling is over de aanstelling van beide personen binnen het bestuur een unaniem besluit genomen. Beiden kandidaten zullen in januari 2018 aan de Algemene Leden Vergadering worden voorgedragen ter vervanging van de heren G. Meun en F. Hoekstra.

Agenda

woensdag 17 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg AB / BCU
donderdag 18 jan 2018 - 19:30 uur
Sportverkiezingen Urk
zaterdag 20 jan 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - csv Apeldoorn
dinsdag 23 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg COH
zaterdag 27 jan 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1

Twitter

SV Urk TV


Urk - AZSV

Sv Urk - HZVV