SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nieuws vanuit de jeugd commissie

Veranderingen en ontwikkelingen in de jeugdcompetities KNVB voor het voorjaar.

De KNVB heeft voor een aantal junioren- en pupillen teams een nieuwe indeling gemaakt. Dit is gedaan aan de hand van de uitslagen van het afgelopen najaar 2017 en heeft als doel om ieder team op het voor hen beste niveau te laten spelen. De indelingen zijn uiterlijk za 27 jan 2018 allemaal te vinden op voetbal.nl

De KNVB competities gaan weer starten vanaf zaterdag 10 februari, er zijn wel enkele teams die al een week eerder starten maar die zijn daar al van op de hoogte.

Onze eigen competities ( De Visserij-, Oud Urk- en de Kabouter Divisie ) starten op zaterdag 10 maart met hun competitie (is al zichtbaar op deze site) en deze zal doorgaan tot zaterdag 26 mei. Via de trainers zullen de spelers op de hoogte worden gebracht over de aanvang van de trainingen.

Als jeugbestuur hebben wij ook een aantal verandering doorgevoerd in de samenstelling van teams en spelers. De betrokken spelers en ouders zijn hierover geïnformeerd. Veranderingen die zijn doorgevoerd is dat wij 8 spelers uit de kabouters hebben doorgeschoven naar de F divisie 2. Dit is gedaan op basis van leeftijd, en zo hebben wij spelers van de wachtlijst weer kunnen indelen bij de kabouters. Ook is het team dat kampioen is geworden in de F divisie 1 (Oliehandel Klaas de Boer) doorgeschoven naar de Oud Urk divisie 2 en de kampioen van de Visserij divisie 2 (De Jong installatie) doorgeschoven naar de Visserij divisie 1.

Inloop moment voor leiders, trainers en ouders op maandag 19 februari tussen 19:00 en 19:30 uur. Heeft u vragen opmerkingen of aanbevelingen voor onze jeugdafdeling dan bent u van harte welkom!

Jeugd commissie