SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Noodoproep voor Vrijwilligers!!!

Zonder vrijwilligers zouden er geen (sport) verenigingen zijn, dat kan in het algemeen gesteld worden. Vrijwilligers hebben we hard nodig om onze sport (voor de kinderen) en alles erom heen te kunnen realiseren. Het blijkt dat vele jaren dezelfde personen actief zijn en hun opvolging is de laatste tijd niet aan de orde geweest. Een aantal vrijwilligers stoppen, het is voor hun wel genoeg geweest en er is een groep vrijwilligers, welke een nieuwe uitdaging aan gaan binnen de club.

Onze vereniging is naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als er voor bepaalde functies geen opvolging is, dan zijn we bang dat we binnen Sv Urk straks een probleem hebben. Dit trekt namelijk door in onze hele vereniging. Sport vereniging Urk heeft een vacature open staan in de volgende functie :
1. Sleutelbeheer ( minimaal 2 personen)
2. Terreinmedewerkers, die alles om de trainingen en wedstrijden heen regelen. Voor meerdere uren is een vergoeding bespreekbaar.
3. Terreinmedewerkers overdag voor ons al gehele onderhoud van ons sportpark. Wilt u even wat anders dan het dagelijkse leven dan is dat wat voor u, zelf bepaald u de tijden.

Wilt u dat de club in de toekomst ook actief is en denkt u vooruit. Meldt u aan, want we zijn dringend op zoek naar vrijwilligers om het voetbal heen. Als dit wat voor u is stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 0653401588.

Agenda

donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST