SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Cornelis Koffeman stopt na dit seizoen bij SV Urk 1

Cornelis Koffeman heeft besloten na dit seizoen te stoppen. De inmiddels 35-jarige keeper is onlangs voor de tweede keer vader mogen worden en heeft daarnaast sinds kort een nieuwe baan. “Bovendien beginnen de jaren te tellen”, aldus Cornelis.
 
Op 16-jarige leeftijd maakte Cornelis ‘de Kaat’ zijn debuut in het eerste elftal. In het jaar 2000 werd hij officieel lid van de eerst selectie en vanaf het seizoen 2003-2004 stond hij onder de lat bij ons vlaggenschip. In totaal speelde Cornelis tot vandaag 435 wedstrijden voor Urk 1. Dit aantal bestaat uit 283 competitiewedstrijden, 36 bekerwedstrijden en 116 oefenpotjes.
 
Als club nemen we hiermee afscheid van een iemand die als keeper ver buiten de Urker dorpsgrenzen bekend is geworden. De laatste weken is hij bezig aan een uitstekende serie wedstrijden en laat hij zien nog steeds een uitstekende sluitpost te zijn.
We zijn Cornelis dankbaar voor zijn inzet al die jaren en hopen dat hij in de toekomst op een andere manier van waarde blijft voor SV Urk.
 
Uiteraard wordt op een later moment gepast afscheid genomen.