SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Richard Strijker volgend seizoen bij SV Urk

Doelverdediger Richard Strijker komt met ingang van volgend seizoen naar SV Urk. De 26-jarige keeper heeft zich onlangs via via gemeld bij SV Urk en na goede gesprekken met de Technische Commissie is besloten dat hij volgend seizoen aansluit bij de eerste selectie. Als gevolg van het stoppen van Cornelis Koffeman, de onzekerheid omtrent de beschikbaarheid van Jakob Kuijt en de onzekerheid met betrekking tot de fysieke gesteldheid van Lukas Visser is de komst van Richard een welkome aanvulling.

Richard Strijker is afkomstig uit Steenwijk. Bij de plaatselijke ‘d Olde Veste verdedigde hij vijf jaar het doel van het eerste elftal. Daarna speelde hij voor ONS Sneek en Drachtster Boys. Richard maakt bewust de keuze voor SV Urk omdat hij een goed gevoel heeft bij onze clubcultuur, onze ambities en de mentaliteit op Urk.

Met Lukas Visser, Robin Gort, Hendrik Bakker (nu JO-19), Klaas Bos en Richard Strijker beschikken we als club over een aantal talentvolle keepers voor onze eerste drie seniorenelftallen. Onder leiding van keepertrainer Peter de Boer kunnen zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en onderling de strijd aangaan voor een plek onder de lat.

Agenda

donderdag 28 mrt 2019
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 29 mrt 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling
zaterdag 30 mrt 2019 - 14:45 uur
DETO Twenterand - Urk 1 (inhaal)
maandag 01 apr 2019 - 19:00 19:30 uur
Aanmeldmoment nieuwe leden
maandag 01 apr 2019 - 19:30 uur
JCU-vergadering

SV Urk TV

Urk - SDC Putten


SV Urk - SDC Putten

SV Urk - ACV Assen