SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk - Huizen: “Een kat in het nauw ...

Zaterdag 14 april a.s. staat het duel Urk – Huizen op programma. Voor de Urker toeschouwers is het prettig dat Urk aan een goede reeks bezig is. Mooi aanvallend voetbal, op karakter spelend en voldoende doelpunten, dat kon bij aanvang van dit seizoen nog niet van Urk gezegd worden. Bij het gastteam uit de gelijknamige plaats is de situatie geheel anders. Men staat onderaan de ranglijst met slechts drie gewonnen wedstrijden tot dusver. Er moet dus wat gebeuren om directe degradatie te voorkomen en na het vertrek van trainer Erik Assink is het alom bekende spreekwoord wat hier van toepassing zou kunnen zijn: “Een kat in het nauw maakt rare sprongen”.

Het bestuur van s.v. Huizen heeft in samenspraak het besluit genomen, dat Erik Assink per direct stopt als hoofdtrainer van de s.v. Huizen. Of deze maatregel het zo noodzakelijke effect zal hebben op de spelersgroep, zal zaterdag op De Vormt blijken. De spelers zullen erop gebrand zijn om een goede prestatie neer te zetten en dat moet dan maar ten koste van Urk gaan. “Huizen zal minstens zo vol voor een overwinning gaan al is het alleen al omdat dit inmiddels toch echt de laatste strohalm lijkt te zijn, op weg naar een gehoopte verlenging van het seizoen in de vorm van promotie/degradatie wedstrijden”, zo schrijft men op hun website.

Sv Urk is dus gewaarschuwd. Eerder dit seizoen was het Urk dat op voorsprong kwam en uiteindelijk dan ook aan het langste eind wist te trekken (0-3). Na een reeks van sterke tegenstanders was Urk terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst. Maar zijn na de goede reeks van afgelopen weken is men doorgestoten naar een stabiele positie.

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Vormt en begint om 15:00 uur. De KNVB heeft scheidsrechter R. Wijma uit Oosterwolde aangesteld voor dit duel.

Agenda

maandag 21 jan 2019 - 17:00 uur
PR&M Overleg
zaterdag 26 jan 2019 - 15:00 uur
Urk 1 - DUNO Doorwerth
vrijdag 01 feb 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling
zaterdag 02 feb 2019 - 14:45 uur
DETO Twenterand - Urk 1
maandag 04 feb 2019 - 19:00 uur
Aanmeldmoment nieuwe leden

SV Urk TV


Sponsorreis 2019 | In gesprek met Richard Karrebelt

Sponsorreis 2019 | In gesprek met Jorien van Ammelrooy