SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Halve finale Beker Noord: Alcides-Urk

Dinsdagavond 1 mei speelt Urk 1 de halve finale beker Noord tegen Alcides, de favorieten van de eerste klasse Zondag uit Meppel. Voor sv Urk een onbekende tegenstander met een lange clubgeschiedenis en juist daarom een niet te onderschatten tegenstander. Ze staan fier aan kop met 84 doelpunten voor en 32 doelpunten tegen en dat zijn cijfers, die spreken tot verbeelding. Een kampioenschap kunnen de geel-zwarten - met nog drie wedstrijden te gaan - bijna niet mislopen.

Een prachtige halve finale dus voor onze jongens met een ook een prachtige beloning bij winst, want buurman Flevo Boys wordt dan de tegenstander en kunnen we spreken van een lokale bekerderby. Maar het is nog niet zover. Sv Urk kan zich na een vrije zaterdag volledige focussen op deze wedstrijd. De uitdaging is meer dan voldoende aanwezig, die zullen de mannen van Richard Karrenbelt met beide handen aanpakken.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Ezinge, Ambachtsweg 11, 7943 AE Meppel. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter J.W. (Jan Willem) Bouw.