SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Inhaalprogramma Hoofdklasse B

Voor a.s. zaterdag staat het laatste inhaalprogramma van drie wedstrijden op de rol en op 10 mei de laatste inhaal wedstrijd AZSV-Huizen. En daarmee worden alle teams op 27 wedstrijden gezet en is de competitie achterstand voor een aantal teams weer ingelopen. Voor Urk 1 staat wel het een en ander op het spel en het resultaat van deze gespeelde wedstrijden zal zeker een wijziging op de ranglijst teweegbrengen.

Het blijft de laatste weken voor alle teams een kwestie van rekenen en nog eens rekenen onder het mom van “als…, dan…” Of het nu gaat om het kampioenschap, de derde periode of degradatie en p/d wedstrijden. Iedereen heeft belang bij de uitslagen van de komende weken.
Voor Urk geldt dat niet anders. Mocht Urk 1 tegen NSC Nijkerk verliezen, dan zal het team een positie op de ranglijst zakken en wel naar de tiende plaats. Op doelsaldo zal Sparta Nijkerk de negende positie van Urk overnemen.

Bij de wedstrijd tussen AZSV en CSV Apeldoorn doelen beide teams op de aansluiting met Urk en het ontlopen van de PD regeling. Tenslotte kan het duel tussen Excelsior”31 een DFS ook belangrijk zijn voor Urk, onder voorwaarde dat men zelf weet te winnen. Hoe deze uitslag ook wordt, het zal een stijging op de ranglijst voor Urk opleveren.

Kortom, er is nog voldoende spanning aanwezig. De wedstrijd in Nijkerk begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter I. Virancikli uit Rotterdam.