SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


BCU is klaar voor de Sponsoravond

Na maanden intensieve voorbereidingen staat weer de jaarlijkse BCU Sponsoravond voor de deur. De laatste puntjes worden afgewikkeld en de laatste plooien gladgestreken, maar de Businessclub van SV Urk is er weer klaar voor.  Het bordje 'Uitverkocht' kan op de deur van De Koningshof, er kan echt niemand meer bij, dus gaat een bomvolle zaal donderdag een interessante en gevarieerde avond meemaken.

Elk jaar is het weer brainstormen hoe het programma er dit jaar weer uit moet komen te zien en we zijn er (vinden we) weer in geslaagd om weer iets bijzonders te gaan doen. Begin dit jaar kwam er een concept uit de hoge hoed wat in de maanden daarna vertaald is naar een avondvullend programma. Ondanks dat we een deel van het programma tot het allerlaatste moment geheim houden, zit De Koningshof ook dit keer weer bomvol.  

De ontvangst is a.s. donderdag tussen 18.00 en 18.30 maar we adviseren onze gasten om vroeg te komen want om 18.30 starten we al met iets heel bijzonders. Zoals al eerder aangegeven wordt iedereen weer culinair in de watten gelegd met een avondvullende Tapas, en een 'Walking Dinner'  tussen 20.00 en 21.00 uur, met uiteraard alle dranken inbegrepen. Dat is weer in vertrouwde handen van chefkok Harry Schrijver en zijn team.

Deze avond is tevens de officiele aftrap voor onze Sponsorreis van 7-10 januari 2019. Ook dit keer gaan we samen met Urk 1 selectie 4 dagen op reis, ditmaal naar het Zuid-Spaanse Torremolinos. We zullen deze reis tijdens de Sponsoravond presenterern.

We kunnen alleen maar zeggen : 'Sit back and enjoy the ride !' Wij hebben er als organisatie in ieder geval ontzettend veel zin in !

Tot donderdag !