SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


BCU zeer tevreden over Sponsoravond

De reacties waren ook dit keer weer unaniem positief over de BCU Sponsoravond. Het is elk jaar een uitdaging om de vorige editie weer te overtreffen en/of iets nieuws te verzinnen, en ook dit keer was de BCU er weer in geslaagd om een fantastische avond te organiseren met een (over)vol programma op de mooiste event-lokatie op Urk, De Koningshof.

Eind januari werden de eerste stappen gezet voor de Sponsoravond. Dit keer geen grote veiling of bekende spreker, dus dat betekende iets nieuws verzinnen. De Olympische Winterspelen werden de inspiratiebron voor het concept van dit jaar nml 'Legendary Lane', de huldigingscermonie in het Holland Heineken House na elke gewonnen medaille, en al snel was het idee geboren om een aantal Urk 1 'Legends' in het zonnetje te gaan zetten. Cornelis (Kaat) Koffeman was bezig aan zn laatste seizoen, en sterkhouders Siemen Lindeboom en Gert Jan Nagel  werden toegevoegd aan het rijtje waarbij het de bedoeling was zij de eerste zouden zijn die uiteindelijk terecht zouden komen in de zgn. 'Wall of Fame'. Het zou voor deze drie een complete verrassing moeten zijn dus werden de broers van Albert-Mark Nagel, Johan Lindeboom, en Jan Koffeman benaderd als 'insiders'. Zij zorgden voor achtergrond informatie, en ook voor medewerking aan filmpjes die vooraf werden gemaakt van de drie. Alles gebeurde in het diepste geheim , en in de tussentijd werd ook de Sponsoravond verder vorm gegeven.  Met in het achterhoofd de Sponsorreis en Trainingskamp van volgend jaar werd gekozen voor een Spaans culinair thema wat eindelijk door de koks van Willem de Boer is vertaald naar een fantastisch Spaans buffet.

Dat de BCU Sponsoravonden inmiddels wel een uitstekende reputatie hebben opgebouwd bleek wel uit de vele aanmeldingen. De zaal-indeling moest een paar keer aangepast worden om iedereen een plekje te geven. Het prachtige weer zorgde er op 28 juni voor dat het buitenterras erbij getrokken kon worden, en de avond verliep vrijwel perfect. Veel tevreden gezichten na de tijd, zowel bij de gasten als de organisatie die er weer heel veel voorbereidingstijd ingestopt had.  Het mooiste compliment was misschien wel dat de Sponsoravond  'BVO waardig' was, maar een onvergetelijk moment was een emotionele Kaat. Daar doe je het als organisatie voor ! 

SV Urk krijgt dus nu een Wall of Fame. Op de Sponsoravond werden naast de al genoemde drie nog 9 spelers opgenoemd die meer dan 400 wedstrijden hadden gespeeld. De komende tijd gaan we verder terug in de tijd om ook al die anderen de waardering te geven die ze verdienen. Ook hierin is de club uniek !