SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk speelt prima pot tegen Genemuiden

De vernieuwde selectie van Urk 1 heeft zaterdag de eerste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen prima afgesloten. In en tegen Genemuiden verraste de ploeg met een leuke wedstrijd. De uitslag van 4-3 voor de thuisploeg doet geen recht aan de verhoudingen. Een gelijkspel was beter geweest. Urk speelde fris en gretig tegen de gewezen Topklasser. Een groot deel van de wedstrijd wist Urk de tegenstander op te jagen en zo het balbezit te veroveren. Genemuiden had het er vooral in de eerste helft moeilijk mee. Het verschil werd uiteindelijk gemaakt door een topper als Martijn Jansen. Hij scoorde drie keer voor Genemuiden.

 

Urk wist drie keer te scoren via Riekelt Jan Brands (2) en Gerrit Tol. Daarbij dient opgetekend te worden dat Gerrit Tol nog een penalty miste in de eerste helft. De aanwezige supporters werden aangenaam verrast met een fel en voluit spelend Urk. Met een zeer jonge ploeg werd veel energie in de wedstrijd gestopt. Duidelijk is dat diverse jonge spelers zich willen bewijzen richting het nieuwe seizoen. Dat belooft wat voor de komende periode.

De tweede helft van de voorbereiding start op 5 augustus a.s. Vanaf dan is de selectie ook weer compleet en wachten vrij snel twee toernooien (Harderwijk en IJmuiden) en het bekerprogramma. Maar eerst hebben de mannen drie weken welverdiende vakantie.

Agenda

maandag 19 feb 2018 - 19:30 20:30 uur
Jeugdcommissie vergadering
dinsdag 20 feb 2018 - 19:30 uur
vv Groningen - Urk 1 (Beker)
vrijdag 23 feb 2018 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 24 feb 2018 - 14:30 uur
nsc Nijkerk - Urk 1
dinsdag 06 mrt 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Urk - SC Genemuiden

Urk - HSV Zuidvogels