SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


De bal gaat weer rollen!!

Na een vakantieperiode met heerlijke temperaturen gaat de bal dan eindelijk weer rollen. Wij hopen natuurlijk dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad, en dat jullie weer helemaal opgeladen zijn voor het nieuwe seizoen. De velden liggen er weer top bij, met dank aan al die vrijwilligers en de mannen van de Gemeente die hiervoor gezorgd hebben. De ene speler zal met hetzelfde team spelen, en de ander komt in een compleet nieuw team met een nieuwe trainer en leider. Maar ook zijn er spelers die dit seizoen voor het eerste op voetbal komen, of de keuze hebben gemaakt om bij S.V.Urk te komen spelen. Wij wensen ieder dan ook van harte welkom, en dat jullie maar heel veel plezier mogen beleven bij S.V.Urk. Ook verwelkomen wij nieuwe trainers en leiders. Wij hopen dat jullie met veel plezier en enthousiasme jullie functie mogen uitvoeren. Dit geldt natuurlijk voor iedereen.

Om in de komende periode goed van start te kunnen gaan willen wij jullie over een aantal zaken informeren.

  • Voor ieder team is er materiaal beschikbaar. Onze dank gaat dan ook uit naar onze materiaal mannen die tijdens de vakantie dit weer hebben mogelijk gemaakt. Alle teams hebben een eigen box, waar deze spullen zij opgeslagen. Om de sleutels van deze box te verkrijgen kun je je bij de materiaalmannen voegen. Deze zijn vanavond 28 augustus en donderdag 30 augustus van 19:00 t/m 20:00 uur aanwezig in het materiaalhok bij veld 3. Wij hopen dat ieder team gehoor geeft aan deze oproep en deze week de sleutels ophaalt.
  • De teams die ingedeeld zijn in de KNVB competitie spelen ook in de bekercompetitie. De bekercompetitie gaat komende zaterdag 01 september van start. Kijk daarom goed of het gaat om een thuis of een uitwedstrijd. De spelers informeren over de start van de trainingen of zaken rond wedstrijden dient zelf gedaan te worden door de trainer/leider.
  • De start van de oud Urk divisie en de visserij divisie staat gepland op zaterdag 08 september, dit is een oefenronde, zaterdag 15 september starten we met de competitie. Zij spelen op deze datum hun eerste wedstrijd. We willen er daarom op aan sturen dat deze teams in de week van 03 september t/m 07 september hun eerste training hebben gehad. Ook bij deze teams moeten de trainers en leiders zelf hun spelers informeren.
  • De start van de kabouters is op donderdag 6 september om 18:00 uur op veld 3. Zorg dat je op tijd bent zodat we ook gelijk kunnen beginnen. Op zaterdag 8 september spelen ook zij hun eerste wedstrijd. Informatie wat betreft de aanvangstijd, dit word t.z.t vermeld op de site of in het Urkerland.
  • Het veld waar je dit seizoen kan trainen staat vermeld in het trainingsschema. Deze kun je vinden op de site of in het clubblad.

Voor elke sectie hebben ook dit seizoen een startavond belegd. We hopen jullie tijdens dit moment van informatie te kunnen voorzien, en eventuele vragen te kunnen beantwoorden. We stellen het op prijs dat minimaal 1 begeleider aanwezig is op deze avond. We hebben de volgende datums gepland.

Dinsdag 4 september (19:30 uur)            JO14 2 t/m 5 en JO15 3 en 4

Woensdag 5 september (19:30 uur)      JO13 3 t/m 6

Maandag 10 september (19:00 uur)      JO12 1 t/m 5

Maandag 10 september (19:00 uur)      Teams JO11, JO10 en E divisie 1 en 2

Maandag 10 september (19:00 uur)      Teams JO 9, F divisie 1 en 2

Maandag 24 september (18:30 uur)      Teams JO13 t/m JO19 (avond georganiseerd door de KNVB over Rinus oefenstof) Info later

Deze avonden vinden plaats in JC unit of in de kantine.

 

We hopen op een goede en sportieve start van het seizoen, en mochten jullie eventueel vragen hebben kun je altijd terecht bij je sectieleider.

Sportieve groet,

Jeugdcommissie S.V.Urk