SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk - Flevo Boys is er ook nog


Door alle voorbereidingen en werkzaamheden tegen Roda JC en de verrassende resultaten van Sv Urk tot nu toe zou het bijna ondergesneeuwd raken. En toch is het fenomeen voor beide teams terug op hoofdklasse niveau: de onbetwiste derby Urk - Flevo Boys wordt aanstaande zaterdag 27 oktober 2018 gespeeld om 15:00 uur op sportpark De Vormt.

Dat het derbygevoel meer bij Urk leeft, maakt niet uit. Flevo Boys zal deze keer tot de tand gemotiveerd om zich te bewijzen tegen de huidige koploper Sv Urk. De spelersgroep van trainer Kevin Waalderbos zijn na een seizoen weer terug uit de eerste klasse en met de bekerfinale van vorig jaar nog vers in het geheugen, weet Sv Urk wat haar te wachten staat.

De status van Sv Urk is iets anders dan in voorgaande jaren. Een sterke seizoenstart levert in ieder geval een paar weken de eerste plaats op. Ook zal diezelfde verloren Bekerfinale van vorig seizoen nog roepen om revanche bij de spelers en publiek.

Minder belangrijk op dit moment, maar onbewust zal ook de positie voor de 1e periode een rol spelen. De eerste plaats geeft namelijk recht op extra kansen tot promotie aan het einde van dit seizoen. Maar zover willen we nu nog niet gaan.

Wanneer sportpark De Vormt tot de nok gevuld is met Sv Urk aanhang om hun team tot het uiterste motiveren, dan kan het nog heel mooi middag worden.

Agenda

woensdag 20 mrt 2019 - 19:30 uur
Damesavond kantine
zaterdag 23 mrt 2019 - 15:00 uur
Urk 1 - SDC Putten
maandag 25 mrt 2019 - 17:00 uur
PR&M Overleg
donderdag 28 mrt 2019
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 29 mrt 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling

SV Urk TV


SV Urk - ACV Assen

SV Urk - Excelsior ‘31