SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Aandachtspunten top 6 Urk-Roda JC

Deze wedstrijd wordt op sportpark De Vormt gespeeld op dinsdag 30 oktober 2018, aanvang 19:45 uur. Sv Urk verwacht pakweg tweeduizend toeschouwers voor deze wedstrijd. De insteek van het bestuur van Sv Urk naar deze wedstrijd toe is eenduidig: "We maken er een groot feest van".

1. Sportpark De Vormt is heel makkelijk per fiets bereikbaar. Sv Urk doet dan ook een dringend beroep op u om zoveel mogelijk per fiets te komen. Dat heeft meerdere voordelen en nadere toelichting hierop is niet nodig.

2. Het is niet toegestaan om alcohol voorhanden te hebben op en rondom het speelveld. Daarvoor is de kantine en de beschikbare tent de juiste locatie.
a. Een lekker biertje past bij een wedstrijd als dit. Gezelligheid troef en Sv Urk heeft daarvoor voldoende mogelijkheden gecreëerd, waarbij u in groepsverband kan vertoeven. Toch vinden wij het niet gepast om alcohol en andere flessen op het veld aanwezig te hebben.

3. Het is niet toegestaan om vuurwerk mee te nemen en/of af te steken op het speelveld.
a. Vuurwerk kan ernstige brandwonden veroorzaken aan medesupporters omdat het zo druk is;
b. Vuurwerk kan het nieuwe dure kunstgrasveld beschadigen met hoge onkosten tot gevolg;
c. Bij gebruik van vuurwerk krijgt Sv Urk zeker een hoge boete van de KNVB;
d. Supporters worden uitgesloten om wedstrijden te bezoeken.

4. Bij de ingang vindt controle plaats op ongewenste voorwerpen en materialen, zoals blik en glazen.

5. Overal op het veld komt u stewards tegen, ze zijn heel herkenbaar. Deze collega’s lopen er niet zomaar. Zij hebben een bepaalde taak zoals brandveiligheid, toezicht op openbare orde, regulering van het massale verkeersaanbod, structureren van de grote supportersschare, kaartcontrole en bescherming van bepaalde personen zoals cameramensen en spelers van Roda JC. Toen begrip voor stewards die willen optreden en help ze.

6. Parkeren van voertuigen is toegestaan op de aangewezen plaatsen op het parkeerterrein en aan één zijde langs de berm van de Vormtweg. In het uiterste geval kan een voertuig op de parkeerplaats van camping Het Urker Bos gestald worden.

Kortom:
Sv Urk wenst u een goede wedstrijd en een mooi feest toe! Alvast bedankt voor uw medewerking

Agenda

woensdag 20 mrt 2019 - 19:30 uur
Damesavond kantine
zaterdag 23 mrt 2019 - 15:00 uur
Urk 1 - SDC Putten
maandag 25 mrt 2019 - 17:00 uur
PR&M Overleg
donderdag 28 mrt 2019
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 29 mrt 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling

SV Urk TV


SV Urk - ACV Assen

SV Urk - Excelsior ‘31