SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Spoedeisende zoektocht naar terreinbeheerders

Wekelijks wordt bijna elke avond gebruik gemaakt van sportpark De Vormt. Bijna honderd teams trainen op de velden, maar vooral ook voor (oefen)wedstrijden tussendoor. Een compleet pakket aan eisen, dat perfect wordt georganiseerd door de mensen achter de schermen.

Er is echter één ‘groot maar’, er zijn geen terreinbeheerders beschikbaar. Mensen die bereid zijn om een avond zich beschikbaar te stellen om de velden om 17:30 uur te openen, toezicht te houden op de kleedkamers, het faciliteren van de teams, de ontvangst van gasten als de kantine gesloten is, het eerste aanspreekpunt te zijn, een praatje maken met deze of gene, aan en uitzetten van de verlichting en het afsluiten van het sportpark rond 22:00 uur.

Op dit moment is een noodscenario van kracht en dat betekent dat een enekele terreinmeester en bestuurs- en commissieleden inspringen om de hoogst noodzakelijke dingen te doen. Naast al hun andere werkzaamheden geen ideale situatie, maar het sluiten van het sportpark voor trainingen is het laatste wat je wil.

Het mooiste zou zijn een groep van acht personen, die 1 keer in de twee weken een avond actief is voor de club voor bovenstaande werkzaamheden. Hierdoor blijft de inzet beperkt en het voordeel is dat je veel mensen en jeugd ontmoet. Je verhoogd hiermee je eigen sociale status met een groet op de straat van herkenning en dankbaarheid.

Bent u genegen om hier in te springen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.