SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Terugblik thema-avond voor trainers

Kennis delen, elkaar als trainers weer wat beter leren kennen en het hebben van een gezellige avond waren de drie doelstellingen van deze thema-avond. Onder leiding van voetbalpsycholoog Bram Meurs, bekend van de boeken Kopsterk en Voetbalpsychologie, kwamen de trainers van onze eerste drie seniorenelftallen en de trainers van onze standaard jeugdteams bij elkaar.

Dit keer geen standaard 'voetbalpraat'. Geen gesprekken over tactiek, techniek of fysieke training. Er werd stilgestaan bij het onderwerp Voetbalpsychologie. Het mentale aspect van trainen en presteren is een veelal onderbelicht onderwerp. Hoe train je een voetballer op mentaal gebied zodat hij altijd zijn niveau haalt? Welke invloed heeft jouw gedrag als trainer op de prestatie van je speler? Hoe behoudt de speler zijn aandacht op zijn basistaak en laat hij zich niet leiden door scheidsrechter, publiek of andere afleiders? Maar bovenal, hoe kun je dit in de praktijk en op het voetbalveld oefenen? In het eerste deel werd stilgestaan bij onder andere deze vragen.

In het tweede deel van de avond gingen de trainers het hoofdveld op. JO19-1, het team van trainers Klaas Wakker en Jan Schenk, werd onder toeziend oog van de overige trainers onderworpen aan een training waarbij de theorie in de praktijk werd gebracht.

Er kan worden teruggekeken op een leerzame avond waarbij iedereen wordt bedankt voor zijn inbreng.

Agenda

donderdag 27 juni 2019
Uitgifte clubblad "Nor Vuren"
zaterdag 06 juli 2019
ONS Sneek - Urk 1 (Oefen)
vrijdag 19 juli 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling

SV Urk TV

URK - SPARTA NIJKERK


URK - CSV APELDOORN

URK - SPARTA NIJKERK