SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Vacature Trainer Coach sv Urk JO15-1

Voor ons jeugdteam JO15-1, op dit moment koploper in de 3e divisie zaterdag, zoeken we voor het seizoen 2019-2020 een ambitieuze trainer-coach.
 
Bij de standaard 1e lijnteams binnen sportvereniging Urk leiden we onze voetballers op met één doel: met ons eerste elftal bestaande uit eigen jongens minimaal op Hoofdklasse niveau voetballen. Daarbij is investeren in onze eigen jeugdopleiding de basis.
 
Heb jij relevante ervaring als jeugdtrainer, ben je gedreven, ambitieus, enthousiast en minimaal in het bezit van een TC III opleiding? Kom dan eens een bak koffie drinken om te zien of je bij ons past.
Bij interesse kun je contact opnemen met Siemen Lindeboom, Hoofd Opleiding, via 06-5266246 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Reageren kan tot en met 28 februari 2019. Gesprekken vinden plaats in de eerste week van maart 2019.
 
Sportvereniging Urk is een voetbalclub midden in de Urker samenleving waar prestatie, plezier en gezelligheid samenkomt. Wij zijn een familieclub met betrokken vrijwilligers die werken vanuit het clubbelang. Bij Sportvereniging Urk werken we vanuit christelijke normen en waarden.