SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Jubileum voor Jan van Slooten

Er zijn niet veel spelers die een dergelijk aantal wedstrijden weten te behalen. Twee weken geleden lukte het Jan van Slooten wel. De thuiswedstrijd tegen Excelsior'31 betekende zijn 250e officiële wedstrijd in het wit-blauw van s.v.Urk. De 29-jarige aanvoerder van het eerste elftal zal daarom aanstaande zaterdag,  voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen HZVV, in het zonnetje worden gezet door het bestuur van s.v.Urk.

 

Jan debuteerde op 19 januari 2008 tijdens de oefenwedstrijd in Spakenburg tegen Ijsselmeervogels. Sindsdien speelde de aanvallend ingestelde middenvelder 206 kompetitie- en 44 bekerwedstrijden voor Urk 1. In al die wedstrijden wist hij ook nog eens 41 doelpunten te maken. Tel ook het aantal oefenwedstrijden van 69 (11 doelpunten) hierbij op, en je komt op een totaal van 319 wedstrijden en 52 doelpunten. Aantallen die in het hedendaagse amateurvoetbal eerder uitzondering dan regel zijn.

 

Namens heel s.v.Urk willen we ook vanaf deze plaats een hartelijke felicitatie doen uitgaan naar Jan, en we hopen dat hij nog een aantal jaren de kleuren van s.v.Urk zal verdedigen