SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Bijna zover: Vrijwilligersavond

De volgende activiteit van onze club staat al weer voor de deur. Speciaal voor alle vrijwilligers die SV Urk telt heeft de Evenementencommissie een gezellige, kosteloze avond georganiseerd in gebouw Irene op woensdag 10 april. De avond is bedoeld als bedankje voor het vele werk wat voor onze club gedaan wordt. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19 00 uur.

Er is geprobeerd een leuk programma te maken: natuurlijk is er tijd voor een woordje namens het bestuur, oud-trainer Henk Nieuwenhuis komt spreken, er is een quiz over SV Urk, tijd voor wat onderbroekenlol en als klap op de vuurpijl een (gratis) verloting onder de aanwezigen met als hoofdprijs deelname voor 1 persoon aan de volgende sponsorreis/trainingskamp van Urk 1 en de Business Club! Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en drankje tijdens de avond. 

Vervolgens gaan we natuurlijk vanaf 21:00 op groot scherm samen kijken hoe Neerlands trots Ajax in de Champions League Juventus van de mat gaat spelen.

Ben jij vrijwilliger bij onze vereniging? Meld je dan snel aan bij Margreeth Ras (06 222 81 222) of in de kantine. VOL = VOL!