SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


SV Urk beloont haar vrijwilligers voor hun inzet bij de club

Woensdag 10 april 2019 werd in Zalencentrum Irene een gezellige avond gehouden voor vrijwilligers van de club. Ongeveer 150 personen (de helft van de vrijwilligers) gaven gevolg aan de oproep en dat was niet tevergeefs. Na een korte formele ronde stond een heerlijk buffet gereed en als slot kon dankzij Alpha Producties op een groot scherm de spannende wedstrijd Ajax-Juventus worden bekeken. Het bestuur van de club wil hiermee extra benadrukken dat de rol van haar vrijwilligers enorm groot en belangrijk is om Soortvereniging Urk in het algemeen en Urk 1 op dit niveau draaiende te houden.

Deze keer anders dan in voorgaande jaren. Meestal werd om de twee jaar bij de kantine op het sportpark De Vormt een barbecue georganiseerd aan het eind van een lopend seizoen. Nu een gezellige avond, waar in gemengde groepen met elkaar gekletst kon worden. Door uitgebreid bekendheid te geven was uiteindelijk het doel dat ruimschoots het grootste deel van de vrijwilligers aanwezig waren en die opzet is redelijk gelukt.

Jan Koffeman werd de winnaar van quiz, die door meerdere personen was samengesteld. Een tiental vragen in de meest gevarieerde vorm over voetbal werd door Jan acht keer goed beantwoord. Ook de verrassingsvraag (aantal leden van Sv Urk) wist hij zo dicht mogelijk te benaderen. Vrijwilliger Arend Boxen was de gelukkige met de hoofdprijs van de verloting. Hij mag gratis mee met de eerstvolgende sponsorreis / trainingskamp van Urk 1 en daarmee heeft het lot een uitstekende kandidaat bepaald.