SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Technische staf Urk JO15-1 voor volgend seizoen bekend

Met het aanstellen van Willem Hendrik Schraal, Johannes Korf en Jacob Westerink heeft de technische commissie van onze jeugdafdeling ook haar laatste openstaande vacature bij de 1e elftallen van de jeugdselecties weten in te vullen.

Willem Hendrik en Johannes zijn tot afgelopen seizoen al een aantal jaar samen actief geweest als selectie trainers van onder andere JO13-1 en JO15-1. Afgelopen seizoen heeft Johannes de functie van technisch coördinator opgepakt van JO13, JO14 en JO15. Willem Hendrik was afgelopen seizoen de veldtrainer bij JO14-1. Samen hebben ze een schat aan ervaring met deze lichting spelers en zien ze het dan ook als een uitdaging om dit over te brengen op de spelers volgend seizoen.

Om de staf compleet te maken is Jacob bereid gevonden om er bij te komen. Dit garandeert dat er tijdens alle trainingen en rond de wedstrijden voldoende aandacht is voor het team en de spelers individueel. Jacob is geen onbekende bij onze club, hij heeft alle 1e jeugdselecties doorlopen en heeft uiteindelijk nog een aantal seizoenen in Urk 2 gespeeld. Helaas moest Jacob zelf stoppen met voetballen vanwege een vervelende blessure.

Met het aanstellen van deze 3 trainers zijn alle 1e selectie elftallen voorzien van trainers voor volgend seizoen. De technische commissie gaat zich de komende maand ( april ) richten op de 2e elftallen en daarna zal de jeugdcommissie alle overige teams en trainers gaan benaderen voor volgend seizoen. Het definitief indelen van spelers voor de nieuwe selectie zal plaatsvinden in de maanden mei en juni.