SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


De onderbroekenverkoop kan beginnen!

Het is zover: de onderbroekenverkoop kan beginnen! Na 3 maanden wachten werden afgelopen maand twee dozen met in totaal 250 onderbroeken bezorgd bij de kantine. Dit alles natuurlijk naar aanleiding van de uitzending van Veronica Inside van 24 december, waarin Wilfred Genee deze onderbroeken aanbood aan onze club, om zo geld op te kunnen halen voor de nieuw-/verbouw van de kantine.

Afgelopen woensdag werd op de Vrijwilligersavond het startschot gegeven voor de verkoop. De eerste drie onderbroeken werden geveild voor het fantastische bedrag van 290 euro!
Dat betekent dat er nog 247 over, die voor 10 euro per stuk in de verkoop gaan. Behoorlijk goedkoper dan wat ze normaal kosten bij Veronica Inside zelf (inclusief verzendkosten gaan ze dan al richting de 15 euro). Haal je met je hele team, dan krijg je 20 procent korting!
De onderbroeken gaan van kindermaat 122/128 tot en met volwasssenmaat XXL en worden verkocht in de kantine.

We hopen dat vele leden de moeite zullen nemen een onderbroek aan te schaffen. Iedere euro die met de verkoop opgehaald wordt gaat rechtstreeks in een potje voor een nieuwe kantine. Een mooier doel is er toch niet?!