SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Doe mee met de Vriendenloterij !

We zijn momenteel druk op zoek naar een aantal vrijwiligers die de Vriendenloterij-actie voor SVU willen organiseren. Zoals ook al in het clubblad vermeld is met de Vriendenloterij organisatie overeengekomen dat de opbrengst ten goede komt van SV Urk. Van iedereen die meespeelt (en gaat meespelen) gaat 50% van de deelname meteen naar de clubkas. Een jaar meespelen (14 trekkingen) betekent dan ook 100 euro voor SV Urk. Dat bedrag wordt volledig geoormerkt voor het Nieuwbouw/Verbouw project. Zolang iemand dus meespeelt gaat 50% van de inleg naar SV Urk.

We hadden graag eind Maart gestart hiermee maar omdat we nog niemand hebben kunnen vinden is de kick-off uitgesteld naar eind Mei. Dat betekent dat vanaf Juni SVU inkomsten krijgt uit deze loterij.  Voor degenen die nu al meespelen met de Vriendenloterij, zij kunnen hun bestemmingsdoel laten aanpassen naar SV Urk.

De kick-off houdt in dat er een avond in de SVU kantine wordt georganiseerd waarbij een team van de Vriendenloterij ook aanwezig is. O.a. wordt dan een bel-actie naar alle leden gedaan, en ook de maanden daarna zal de Vriedenloterij SV Urk ondersteunen met promotie-acties.

Wachten tot eind Mei met het kopen van een lot hoeft natuurlijk niet. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat u een inschrijfformulier krijgt. De eerste 25 deelnemers zijn intussen al binnen :-)

 

 

Agenda

zaterdag 24 aug 2019
Urk 3 - Tien Dorpentoernooi
zaterdag 24 aug 2019 - 14:30 uur
Urk 1 - Go Ahead Kampen (Oefen)
maandag 26 aug 2019 - 18:00 18:45 uur
Intake nieuwe leden
maandag 26 aug 2019 - 18:45 uur
JCU Foto
maandag 26 aug 2019 - 19:00 uur
Bestuur Foto

SV Urk TV


URK - CSV APELDOORN

URK - SPARTA NIJKERK