SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Reinier Romkes benoemd als Hoofd Opleiding SV Urk

Met ingang van 1 september 2019 is Reinier Romkes benoemd als Hoofd Opleiding van SV Urk. Hij volgt daarmee Siemen Lindeboom op, die als hoofdtrainer bij Elburger SC aan de slag gaat.

Met de aanstelling van Reinier als Hoofd Opleiding en daarmee eindverantwoordelijke voor het technisch jeugdbeleid, kan worden verder gebouwd aan wat zijn voorganger heeft neergezet.

Reinier kent onze club en is een liefhebber van het voetbalspelletje. Bovendien is hij in het bezit van zowel een TC 2 diploma als een afgeronde HBO opleiding aan de Sportacademie. In het dagelijks leven is Reinier vakleerkracht op een basisschool in Almere en eigen ondernemer. Reinier heeft ervaring met het opleiden van jeugd en is daarnaast dagelijks bezig om vanuit zijn eigen bedrijf Sport4Life jong en oud aan het sporten te krijgen. We zijn als SV Urk blij Reinier te kunnen toevoegen aan ons team.

De komende weken staan in het teken staan van verdere kennismaking en overdracht. Siemen Lindeboom blijft actief binnen onze club als lid van de Technische Commissie Jeugd. Hiermee zijn we verzekerd van continuïteit binnen de jeugdopleiding. Als SV Urk zijn we blij dat hij dit wil blijven doen.